EuroArena

Jocul EuroArena a fost dezvoltat pentru a exploata parteneriatul Coca-Cola - UEFA Euro 2008. Userii au fost invitati sa joace acest joc si sa intre intr-o competitie in care miza principala consta in 3 mingi originale cu care nationala Romaniei a jucat la Euro 2008 in cele 3 meciuri.

EuroArena este joc un fotbal inedit, jucat la 4 porti cu 2 mingi de catre 4 jucatori (useri). Un street-football jucat in pietele virtuale din Zurich, Berna (orasele unde a jucat Romania) si Viena (unde s-a jucat finala Euro 2008).

Inainte de fiecare joc, userii isi puteau schimba tactica de joc prin schimbarea caracteristicilor jucatorului.
Fiecare jucator dispunea de 30 de credite pe care le putea distribui oricum doreste pe cele 6 caracteristici, de la 0 la 10: energie, rezistenta, dribbling, deposedare, putere de sut si precizie sut.
Astfel, daca unii jucatori puteau alege sa traga la poarta de la mai mare distanta, altii puteau alege sa alerge mai mult sau sa deposedeze mai des.
De-a lungul competitiei, majoritatea userilor au schimbat de mai multe ori proprietatile jucatorului, in functie de tactica pe care doreau sa o foloseasca in urmatorul joc.

Personalizare tricou EuroArena
De asemenea, userii isi puteau personaliza jucatorul, alegandu-si culoarea preferata pentru tricou.

Jocul EuroArena

Jocul EuroArena Demo joc EuroArena
Jocul EuroArena Intra in jocul EuroArena

Nota: Pentru a putea juca este nevoie sa fie
4 jucatori conectati simultan.